Data public─ârii: 12 iunie 2020

Ast─âzi, 12 iunie, se ├«ncheie anul ╚Öcolar. P├ón─â acum a fost un an cu multe provoc─âri neb─ânuite pentru elevi ╚Öi pentru noi to╚Ťi.

E timpul s─â ne bucur─âm de vacan╚Ť─â al─âturi de copii, dar s─â nu uit─âm de grija pentru s─ân─âtatea noastr─â, a mediului ce ne ├«nconjoar─â ╚Öi a apei pe care o bem.

V─â invit─âm pe to╚Ťi cei care ne sunte╚Ťi aproape s─â ├«nv─â╚Ť─âm s─â protej─âm apa ├«ntr-un mod distractiv. DROPLEX este cea mai bun─â solu╚Ťie!

Super-vestea lunii iunie este: Ziua DROPLEX ÔÇô Surpriz─â! Mai exact, pe 15 iunie echipa APA NOASTR─é face prima premiere pentru ap─âr─âtorii apei curate din Rom├ónia. Cum? Cite╚Öte articolul ╚Öi afl─â ├«n urm─âtoare r├ónduri.

Vacan╚Ť─â, joc online ╚Öi ap─â curat─â!

Zilele de vacan╚Ť─â sunt frumoase, dar ╚Öi lungi. DROPLEX ne antreneaz─â ├«n spiritul bunelor practici agricole ╚Öi al grijii pentru natur─â, a╚Öa ├«nc├ót prin joc oricine poate ├«nv─â╚Ťa cum s─â p─âstreze apa curat─â, dar s─â ╚Öi c├ó╚Ötige.

Cei care s-au înscris deja știu că ZIUA DROPLEX înseamnă că se acordă zece tablete primilor zece jucători conform clasamentului afișat în 15 iunie, orele 09.00.

Trei zile doar ne mai despart de data de 15 iunie! Joacă și intră în top-ten DROPLEX pentru a câștiga una dintre cele zece tablete electronice.

Deci, dac─â vrei s─â afli cum se dozezi cu m─âsur─â ├«ngr─â╚Ö─âm├óntul pe care ├«l pui ├«n brazd─â, s─â ╚Ötii cum po╚Ťi depozita gunoiul de grajd pe platformele special amenajate, dar ╚Öi s─â afli cum se pot c├ó╚Ötiga premiile oferite, ai la dispozi╚Ťie jocul ├«n Google Play ╚Öi pe www.apanoastra.ro/droplex┬á╚Öi REGULAMENTUL.

Use your vacation: KEEP CALM, STAY SAFE & PLAY BETTER!

Rămâi alături de www.apanoastra.ro ca să afli noutăţile!

Recomandările editorilor pe aceeași temă: