Data publicării: 1 iunie 2020

Astăzi este 1 iunie. La mulți ani tuturor copiilor din România, dar mai ales tuturor copiilor din noi înșine; pentru că în fiecare dintre noi, adulții, există un copil care își dorește să își petreacă timpul jucându-se.

Astăzi avem o veste WOW: Ziua DROPLEX – Supriza!

Cei ce au intrat deja în lumea DROPLEX știu că ZIUA DROPLEX înseamnă că se acordă 10 tablete pentru primii zece jucători înregistrați, conform clasamentului afișat. Cei care nu știu încă, acum au șansa să se alăture comunității DROPLEX și să înceapă jocul! Toate detaliile sunt disponibile în REGULAMENTUL jocului.

Mai exact, pe 15 iunie echipa APA NOASTRĂ face prima premiere pentru apărătorii apei curate din România. Cum? Citește în continuare și află imediat.

Joci pentru tine, înveți pentru apă, câștigi premii pentru viitor

Dacă ești un apărător al apei curate și al unui mediu sănătos, dacă și copilul sau elevul tău își exersează online abilitățile de a convinge fermierii să depoziteze gunoiul de grajd pe platforme speciale și să aplice îngrășământ cu măsură în brazdă, avem o veste bună pentru voi:

Pe 15 iunie vor fi premiați primii top-ten players înregistrați în clasamentul general al jocului. Au mai rămas două săptămâni pentru a juca DROPLEX și pentru a intra în primii zece clasați!

Educația este virtuală, jocul este online, însă premiile sunt cât se poate de reale: 10 tablete electronice.

Iată, deci, DROPLEX nu este doar fun. Ci este și un mod eficient de a sprijini educația online și de a veni în întâmpinarea nevoii de tehnologizare a tinerilor în contextul pandemiei de COVID-19.

DROPLEX este disponibil în Google Play și pe www.apanoastra.ro/droplex

În concluzie, intră în lumea DROPLEX, joacă virtual, câștigă real!

Primele 10 tablete merg spre primii 10 apărători ai apei, totul în luna iunie în care mai mult ca oricând grija noastră se îndreaptă spre copii și mediul înconjurător!

Recomandările editorilor pe aceeași temă: