Data publicării: 21 februarie 2020

Iată că a trecut mai bine de un an de când am început campania noastră. În fiecare zi am încercat să vă punem la dispoziție noi informații care să vă ajute să consumați o apă mai curată, mai sănătoasă. De asemenea, ne-am străduit să răspundem întrebărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, pe diferite căi. Fie că ne-ați contactat prin intermediul help-desk-ului, a paginii noastre de facebook sau în mod direct, cu ocazia întâlnirilor pe care le-am avut în teritoriu, ne-am străduit să venim în întâmpinarea dumneavoastră, căci numai împreună putem să păstrăm apele curate.

Acum ne aflăm în momentul în care privim înapoi, la munca aceasta de peste un an și ne dorim să știm dacă am mers pe o cale bună sau, în perioada ce va urma trebuie să schimbăm ceva. Doar dumneavoastră, cei care urmăriți materialele publicate de noi, ne puteți ajuta să facem asta. Așa că, vă rugăm să ne sprijiniți prin participarea la sondajul de opinie pe care îl inițiem.

Completarea chestionarului se poate face la adresa de internet https://apanoastra.ro/chestionar și nu durează mai mult de trei minute. Vă rugăm, de asemenea, să transmiteți și prietenilor, cunoscuților, vecinilor dumneavoastră rugămintea noastră de a participa la acest sondaj. Astfel, comunitatea celor cărora le pasă de APA NOASTRĂ va deveni mai puternică.

Fără aprecierile dumneavoastră, e foarte greu să putem fi mai buni, mai eficienți. Iar rezultatele acestei campanii ne privesc pe toți, căci apa este a noastră, a tuturor și, în egală măsură, avem nevoie de ape curate în fântâni și în râuri. Așa cum am spus-o mereu, doar împreună putem să avem o apă mai bună!

Recomandările editorilor pe aceeași temă: