Data publicării: 7 octombrie 2019

Astăzi, 7 octombrie 2019, Ministerul Apelor şi Pădurilor, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, lansează Concursul Național de desen „Supereroii lui Picurici”. Competiția este deschisă elevilor din clasele pregătitoare și gimnaziu, fiind organizată pe două categorii de vârstă. Se vor premia cele mai bune 10 lucrări artistice realizate de copii pe temele propuse de organizatori, câte cinci pe fiecare categorie de vârstă, cât și cele mai active 10 școli gimnaziale în efortul de educare celor mici în direcţia protejării apelor.

Înscrierea școlilor interesate se poate face, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, în intervalul 7 octombrie – 8 noiembrie 2019, pe portalul www.apanoastra.ro/concurs-Supereroii-lui-Picurici. Participarea în concurs este limitată la un număr de 200 de școli din mediul rural și urban asimilabil, după principiul primului înscris!

Pe întreaga perioadă de înscriere, pe pagina web a concursului va fi afișat un contor al numărului de şcoli înscrise, pentru vizualizarea locurilor rămase disponibile.

ATENȚIE! Secțiunea de înscriere în concurs se va închide automat la momentul atingerii numărului de 200 școli înscrise sau la data limită, 8 noiembrie 2019, orele 23:59.

Toate informațiile privind înscrierea în concurs, etapele acestuia, precum și premiile oferite de organizatori copiilor și școlilor câștigătoare sunt detaliate în Regulamentul Concursului disponibil la https://apanoastra.ro/regulamentul-concursului-supereroii-lui-picurici.

Inițiativa face parte din campania națională de conștientizare APA NOASTRĂ lansată la începutul anului 2019 de Ministerul Apelor și Pădurilor în cadrul proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți”. Componenta educațională reprezintă un modul semnificativ al proiectului, fiind cuprinse numeroase activități atractive dedicate copiilor ce se vor derula până la finalul anului 2021.

Recomandările editorilor pe aceeași temă: