Data publicării: 31 decembrie 2019

Stimații noștri cititori,

De-a lungul acestui an ne-am străduit să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cât mai multe informații utile, care să ne ajute pe toți să beneficiem de o apă bună și curată.

Am căutat să vă prezentăm atât prevederile Codului de Bune Practici Agricole, dar și o serie de noi tehnici, utilaje și metode care să vă ușureze efortul de a preveni poluarea apelor cu azot rezultat din surse agricole. Fie că a fost vorba despre zootehnie, despre cultura mare sau despre horticultură, am căutat să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu idei, informații și sfaturi.

Mesajele pe care le-am primit de la cititorii noștri, în timpul întâlnirilor și instruirilor organizate în țară n-au făcut decât să ne bucure și să ne ajute să ne concentrăm și mai mult asupra problemelor cu care vă confruntați în mod direct.

Fermierii campioni, angrenați în programele noastre ne-au fost un sprijin bun, și le mulțumim pentru asta. Pe unii dintre ei i-am prezentat în materialele noastre. Pe cei mai mulți, însă, nu am apucat să o facem. Asta nu înseamnă că îi apreciem mai puțin, ci, dimpotrivă, le cerem scuze că ne-am concentrat mai mult asupra problemelor practice decât asupra oamenilor care rezolvă aceste probleme.

Mulțumim fiecăruia dintre cititorii noștri că ne este alături și, în mod special, acelora care transmit mai departe gândurile, ideile, informațiile și sfaturile noastre. Doar așa vom putea asigura cu toții o apă de calitate în fântânile noastre, pentru noi, pentru familiile și copiii noștri.

Apa de calitate este o resursă de neprețuit, oriunde în această lume. România este o țară binecuvântată, care beneficiază de ape de o calitate deosebită, mai ales în pânza freatică. Depinde doar de noi să o păstrăm astfel, pentru copiii și nepoții noștri!

În anul ce vine, vă dorim să fiți sănătoși, îmbelșugați și să puteți lupta cu aceeași energie pentru o apă bună! La mulți ani!

Recomandările editorilor pe aceeași temă: