Data publicării: 4 mai 2020

În ultimele săptămâni, viaţa noastră a migrat în online. Ca atare, și conditiile concursului DROPLEX au fost actualizate și adaptate situaţiei provocate de COVID-19. În contextul stării de urgență și a măsurilor anunțate de Ministerul Educației și Cercetării, reprezentantii APA NOASTRĂ au reprogramat „Zilele Droplex” şi anunţarea câştigătorilor concursului online pentru datele de 16 octombrie 2020, 2 februarie, 22 aprilie și 17 mai 2021.

Premiile rămân aceleași, însă șansele de a le câștiga cresc!

Educaţie online pentru o apă sănătoasă

Scurtă recapitulare: DROPLEX este jocul online prin care jucătorii, copii sau părinţi, se pot familiariza cu bunele practici din domeniul agricol în scopul protecţiei apei. Primii 10 jucători (top ten players) ai fiecăreia dintre patru Zile DROPLEX, în ordinea clasamentului valabil la ora 09:00, aşa cum a fost deja anunţat, vor fi premiaţi cu câte o tabletă. În total se acordă 40 de tablete celor mai buni jucători.

Toate detaliile sunt disponibile AICI.

Astfel, prin implicare, proiectul APA NOASTRĂ sprijină educaţia online dotând elevii câştigători cu tehnologie necesară pentru a putea învăţa online, oferind soluții pentru informarea corectă, dar și distractivă, a întregii familii.

Pe locuri, fiţi gata, succes!

Nu uitaţi, însă! Niciodată nu am avut mai multă nevoie de un mediu cu apă sănătoasă.

Este, deci, momentul să adoptăm o mentalitate sănătoasă. Cum? Simplu, jucându-ne!

Jocul se poate descărca din Google Play sau cu un click pe https://apanoastra.ro/droplex din confortul casei noastre.

Da, educaţia poate să fie şi fun. Copii, adulţi sau părinţi, jocul DROPLEX ne învaţă cum să folosim îngrăşământul cu măsură în brazdă şi cum să depozităm corect gunoiul de grajd pentru a avea și în viitor, o apă curată și a ne păstra sănătatea noastră, dar și a mediului înconjurător.

Până atunci, nu uita să #StaiAcasa, Play & Share. Pentru că dacă jucăm şi învăţăm online, câştigăm în viaţa reală.

Recomandările editorilor pe aceeași temă: