Data public─ârii: 5 iunie 2020

Cum ar fi s─â premiem MEDIUL ├«nconjur─âtor ast─âzi, pe 5 iunie, chiar de Ziua lui? Cum ar fi ca prin ac╚Ťiunile noastre s─â oferim apei ╚Öi mediului ├«nconjur─âtor s─ân─âtate ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, s─â c├ó╚Ötig─âm ╚Öi premii c├ót se poate de concrete?

Protec╚Ťia mediului ╚Öi a apei pe care o bem se face, ├«nainte de toate, printr-o schimbare de mentalitate, adic─â prin educa╚Ťie. Iar DROPLEX, jocul online creat de echipa APA NOASTR─é, antreneaz─â mintea ├«n spiritul grijei pentru apa pe care o bem ╚Öi a mediului care ne ├«nconjoar─â. ╚śi avem ╚Öi premii pentru cei mai vajnici ap─âr─âtori!

Ziua DROPLEX, pe care am decis s─â o organiz─âm suplimentar, pe data de 15 iunie, este modul ├«n care noi, echipa APA NOASTR─é, am decis s─â aducem un mic sprijin spre o educa╚Ťie incluziv─â ╚Öi interactiv─â prin joc ├«n mediul online, dar ╚Öi ├«n offline.

Cum? Citește în continuare și află.

Joac─â pentru viitor. Pe locuri, fii gata, start DROPLEX!

A fi copil presupune ╚Öi mult fun, dar ╚Öi o frumoas─â responsabilitate a viitorului. Pentru c─â planeta de m├óine este responsabilitatea tinerilor de ast─âzi. DROPLEX te antreneaz─â ├«n spiritul bunelor practici agricole ╚Öi al grijii pentru natur─â, a╚Öa ├«nc├ót prin joc s─â ├«nve╚Ťi s─â p─âstrezi apa curat─â. ╚śi pentru c─â mediul te vrea smart, am preg─âtit o surpriz─â.

Nu ╚Ötim dac─â ai auzit deja, dar pe 15 iunie va fi organizat─â Ziua DROPLEX. Adic─â o premiere-surpriz─â, ├«n care primii zece clasa╚Ťi ├«n top DROPLEX c├ó╚Ötiga 10 tablete electronice!

Au mai rămas doar 10 zile pentru a juca și a intra în top-ten DROPLEX pentru 15 iunie. Mai este timp. KEEP CALM, STAY SAFE & PLAY!

├Ändrum─â-i pe cei mici sau intr─â ├«n joc al─âturi de ei! Dac─â vrei s─â afli cum se dozezi cu m─âsur─â ├«ngr─â╚Ö─âm├óntul pe care ├«l pui ├«n brazd─â, s─â ╚Ötii cum po╚Ťi depozita gunoiul de grajd pe platformele special amenajate, dar ╚Öi s─â afli cum se pot c├ó╚Ötiga premiile oferite, ai la dispozi╚Ťie REGULAMENTUL. R─âm├ói al─âturi de www.apanoastra.ro ╚Öi ├«n zilele urm─âtoare!

START-PLAY-WIN: câștigi pentru apă, pentru tine și pentru mediu!

Recomandările editorilor pe aceeași temă: