Data publicării: 18 decembrie 2020

Iarna se numără premianții! Nu mai este mult și începe mult așteptata vacanță de iarnă. Odată cu ea s-a desfășurat și mult așteptata finală a Concursului Național de Desen „SuperEroii lui Picurici”.

Cei ce urmăresc platforma www.apanoastra.ro știu ce înseamnă „SuperEroii lui Picurici”: copii din întreaga țară s-au întrecut în măiestria de a ilustra prin desen necesitatea de a proteja apa pentru un viitor mai sănătos.

Final de concurs, început de vacanță

Proiectul nostru s-a îmbogățit cu o spectaculoasă galerie de lucrări realizate de elevi de clasele 0-VIII din 180 de școli. Ne mândrim cu peste 1000 de desene ce spun povestea apei curate, sănătoase, văzută prin ochii micilor artiști. Suntem mândri că le-am putut stimula imaginația și pentru noul an promitem să le propunem noi provocări!

Văru’ Săndel, ambasadorul proiectului APA NOASTRĂ, a fost cel ce le-a colorat zâmbetele micuților artiști într-un eveniment inedit de decernare a premiilor pentru etapa finală a Concursului Național de Desen „SuperEroii lui Picurici”. Deși evenimentul s-a desfășurat online, bucuria copiilor, a profesorilor și părinților s-a manifestat în viața reală. Nu trebuie să uităm că trăim vremuri deosebite. Pandemia COVID-19 ne amintește, o dată în plus, de importanța sănătății noastre și, deci, și de importanța unei ape curate.

Află care sunt câștigătorii concursului de desen „SuperEroii lui Picurici”: https://apanoastra.ro/concurs-supereroii-lui-picurici?fbclid=IwAR2Xfqyu0NhbGWvcO3Al9Tdaf9cY8NCrJuGirQpdvFadQi9JNUG8mJ5mfts

O imagine face cât o mie de cuvinte, iar desenele copiilor fac cât un ocean de zâmbete.

Intră în lumea desenată de cei mai talentați dintre ei:

Misiunea lor a fost să ne coloreze starea, misiunea noastră a fost să ne asigurăm că primesc tot ceea ce le trebuie pentru o vacanță de iarnă de poveste, dar și pentru un nou semestru școlar, plin de provocări.

Iată, deci, că proiectul APA NOASTRĂ rămâne o inițiativă aliniată cu nevoia de tehnologizare a tinerilor din școli promovând o conduită responsabilă față de sănătatea apei, sănătatea educației și sănătatea proprie în contextul pandemiei și școlii online.

Premianții au câștigat premii pe măsură, participanții au câștigat experienta concursului, iar noi, toți, am câștigat promisiunea unei ape sănătoase în viitor. Pentru că educația tinerilor de astăzi în spiritul griji pentru mediu este un pas făcut pentru sănătatea apei noastre de mâine.

Și cum numai mâine nu-i poimâine, echipa APA NOASTRĂ vă spune:

Stop poluarea apei, Start vacanță de iarnă!

 

Recomandările editorilor pe aceeași temă: